Nieuw: Smarketing Noord is nu partner van Simplicate

Succes in marketing en verkoop kan niet zonder een goed CRM systeem. Eén centrale plaats waar je alle informatie over je klanten verzamelt. Het uitgangspunt van iedere actie. Eén gemeenschappelijk systeem voor de marketing en sales mensen is een belangrijke pijler van Smarketing.

Verbazend genoeg komen we nog veel bedrijven tegen die het niet voor elkaar hebben. Die werken met Excel lijstjes, met Post-Its en met papieren bezoekverslagen. Als ze willen professionaliseren kan Smarketing Noord ze helpen met een goed en duidelijk systeem: Simplicate. Uit Nederland. Uit Groningen. Gemaakt door mensen met verstand van zaken die zich inspannen om jouw bedrijfsvoering écht beter te maken.

Simplicate

Simplicate beperkt zich niet tot een waanzinnig handig CRM- en verkoop informatie systeem. Het voorziet ook in oplossingen voor projectmanagement, urenregistratie, HRM en facturatie. En het pakket laat zich gemakkelijk koppelen aan andere software. Zo maak je het jezelf en je medewerkers gemakkelijk.

We vertellen je graag meer over Simplicate en helpen je met de succesvolle integratie in jouw bedrijf. Zodat het ook echt gaat werken. En we laten het ook weten als Simplicate niet de ideale tool is voor jullie. Want het kiezen van het juiste gereedschap is altijd maatwerk!

Simplicate Smarketing

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *